Araç Makine Parkımız

2006-2008-2010 yılarında alınmış olan sitemiz envanterinde kayıtlı bulunan ve bu güne kadar hizmet veren çim biçme traktörlerimiz, zaman içerisinde eskime ve yıpranmadan dolayı üzerinde değişiklik yapılarak 1 tanesi ilaçlama makinesine çevrilmiş olup ,sitemizde zirai ilaçlama ve sivrisinek ilaçlamasında kullanılmaktadır.
Diğer iki makinemizin zaman zaman tamiratları yapılarak kamusal alan olan, portakal bahçesi ve çocuk parkı çevresinin çim biçme işlerinde kullanılmaktadır.
Araç parkını yenilemek için, Sitemiz içerisindeki yaklaşık 80 dönümlük yeşil alanın çim biçme işlerinde kullanılabilecek, 2018-2019 yılı işletme projesi yatırım programı kapsamında 1 adet çim traktörü alınmıştı.
Yine ihtiyaç üzerine 2020-2021 dönemi işletme projesi yatırım programı kapsamında bulunan yeni çim biçme traktörü için piyasa araştırması yapılarak, sitemiz ihtiyacına cevap verecek özellikteki makine , en uygun fiyatla 2021 Nisan ayında Bildiriciler Tarım firmasından alınarak sitemiz araç makine parkı bünyesine kazandırılmıştır.
Bununla birlikte, kaynaklarımızın dikkatli kullanımına ve personelimizin özverili çalışmasına rağmen, sitemizde orman boyutuna gelen ağaç dikme sevdasının önüne geçemezsek bu makinelerimizin de uzun ömürlü hizmet vermesi mümkün olmayacaktır.

1

2

3

4

5

6

7